Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Привітали діток зі святом

07/12/2023

6 грудня, у День Збройних Сил України та День св. Миколая, керівництво Баштанського району зустрілися із родинами загиблих військовослужбовців, у яких виховуються діти до 18 років. Під час візиту поспілкувалися з рідними героїв, які пожертвували власним життям у боротьбі за українську державність, взяли на опрацювання та особистий контроль усі проблемні питання, котрі їх хвилюють.

Представники районної влади передали дітям, чиї батьки загинули на війні, солодкі подарунки та побажали аби святий Миколай оберігав їх та наставляв на добрі справи. Висловили велику повагу та подяку усім рідним і близьким тих, хто віддав свої життя за Україну.
 
Баштанська районна військова адміністрація докладатиме й надалі максимум зусиль, щоб жодна з родин, яка втратила свою близьку людину на війні, не залишилась наодинці зі своїм горем, проблемами. Пам'ятати  героїв та турбуватися про їх сім'ї - це найперше завдання і влади, і українського суспільства.
 

Всі новини →