Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

У Новобузькій територіальній громаді попрощалися із загиблим воїном

12/12/2023

Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя – захисника, мужнього бійця та земляка, який боронив українську землю від російського окупанта. У м. Новий Буг 9 грудня провели в останню дорогу 33-річного  Миколу Вигоняйло. Попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі, військовослужбовці, представники влади. Востаннє нашому земляку віддали військові почесті на міському кладовищі. На честь воїна пролунав трикратний військовий салют. 
 
Старший солдат Вигоняйло вірний військовій присязі, з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього захищав Батьківщину, суверенітет та незалежність України. 28 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання у Харківській області мужній воїн загинув.
 
Микола Вигоняйло – сильний, хоробрий воїн, який користувався авторитетом серед товаришів по службі. Був доброю, чесною, відповідальною, товариською людиною. Молодий, світлий, позитивний… Чоловік, який дуже любив життя і мріяв жити в мирі і злагоді поряд з найріднішими та не судилося йому здійснити цю мрію… Всі свої молоді роки віддав у боротьбі за Незалежність України, був учасником АТО.
 
Жорстока війна забирає життя найкращих Синів України! Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Вічна пам’ять та слава захиснику України.

Всі новини →