Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Шановні мешканці Баштанського району, земляки!

25/12/2023

 
Різдво Христове – одне з найсвітліших та найвеличніших християнських свят. Очікування першої зірки, що сповістила про народження Божого Сина, перетворюється в очікування дива.
На жаль війна, яку веде російський агресор проти нашої країни, не дасть змоги нашим захисникам обійняти своїх рідних та близьких за святковим столом. Але ворог невзмозі розірвати те єднання, яке є між нами, яке веде нас до нашої Перемоги через усі виклики та небезпеки. Єдність, мужність та витривалість українців не залишає агресору жодних шансів, адже попри війну українці підтримують традиції.
 
Кожен з нас зрозумів, що щастя не в достатку, а в мирному, спокійному та впевненому завтрашньому дні.
Щиро дякую нашим захисникам та захисницям, які хоробро боронять нашу землю від російського окупанта.
 
Нехай це величне свято Різдва подарує нам найбажаніше і найочікуваніше для кожного українця – Перемогу над ворогом! Хай панує любов і добро у наших родинах! Нехай серце завжди пишається нашою великою нацією, а душа щиро дякує українським Героям за можливість прокидатися вранці з надією на світле майбутнє. Віри, сили, стійкості та терпіння нам усім!
Бережіть себе, свої родини та нашу Україну!
 
Христос Народився! Славімо Його!
 
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →