Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Дорогі земляки!

31/12/2023

 
Прийміть щирі вітання з нагоди прийдешнього Нового року!
 
Цей рік видався складним для усіх нас. Рік, що запам’ятається трагічними подіями повномасштабної війни. Усі ми пройшли важкі випробування. Всі ми стали на шлях боротьби за мир та свободу, за щасливі посмішки наших дітей.
Вдячний кожному мешканцю Баштанщини, що працюють та наближають нашу перемогу на фронті та в тилу. Дякую нашим мужнім захисникам і захисницям, котрі ведуть героїчну боротьбу проти російського агресора, боротьбу за вільне, демократичне та незалежне майбутнє нашої держави, захищають мирне небо, віддаючи свої життя за український народ. Щира подяка аграріям, які роблять усе, аби ми були з хлібом, правоохоронцям та рятувальникам, які цілодобово турбуються про наш спокій і готові будь-якої миті прийти на допомогу, медикам, що попри все піклуються про наше здоров'я, вчителям, яким небайдуже, якими виростуть наші діти, волонтерам, яким невідомо слово «не можу», енергетикам, що дарують світло та затишок нашим домівкам. Цей список безкінечний, бо у цій боротьбі немає сторонніх і кожен докладає зусиль задля нашої Перемоги.
 
Розуміємо, що і 2024 рік не буде легким. Але лише об’єднавшись ми станемо ще сильнішими і впевнено будемо рухатись вперед!
Новорічно-різдвяні дні завжди асоціювалися у нас з теплими емоціями. Цьогоріч війна затьмарює ці свята. Однак єдине залишиться незмінним – у новорічну ніч ми загадаємо одне бажання – мир та Перемога України.
 
Щиро зичу кожному жителю Баштанського району міцного здоров’я і сімейного щастя, миру та добра, здійснення світлих мрій та сподівань! Бажаю, щоб кожен день нового року повнився цікавими справами, теплом і спокоєм! 
У новий рік з непохитною вірою – все буде Україна! Разом ми сильні, разом ми непереможні. Слава Україні!
 
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →