Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Баштанська районна військова адміністрація повідомляє жителям району про ускладнення погодних умов 7-9 січня 2024 року на території Миколаївської області

05/01/2024

У зв’язку із впливом південного циклону та вторгненням холодного арктичного повітря з півночі Європи по території Миколаївської області та м. Миколаїв 7-9 січня 2024 року очікується складні погодні умови.

Вдень 7 січня та протягом доби 8 січня значні опади (дощ з переходом у сніг), вночі 9 січня сніг. Ожеледь, місцями налипання мокрого снігу, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву 5-15 см. Пориви вітру 17-22 м/с. Зниження температури повітря протягом доби 8 січня до 3-8 градусів морозу, вночі 9 січня до 8-13 градусів морозу.
 
Ускладнення погодних умов 7-9 січня відповідає І рівню небезпечності (жовтий).
 
Переконливо просимо у період погіршення погодних умов за можливості обмежити поїздки. Закликаємо у ці дні  бути обережними як пішоходам, так і водіям!

Всі новини →