Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

«Діти з нетерпінням чекають ігор!»: Алла Веліховська про підготовку миколаївських команд до участі у Всеукраїнських шкільних лігах пліч-о-пліч

25/01/2024

 

387 учнівських команд з чотирьох районів Миколаївщини вже долучилися до наймасштабніших змагань країни серед школярів. Про це вчора, 24 січня, на брифінгу повідомила директорка департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації Алла Веліховська.

«Дуже приємно, що команди з Миколаївщини будуть брати участь у Всеукраїнських шкільних лігах пліч-о-пліч. 387 шкільних команд вже зареєстровані у п'яти видах спорту - це баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування, а також черліденг. Наразі створена робоча група в області, проводяться вебінари/семінари для вчителів фізкультури, для того, щоб вони готували команди до змагань. Робота триває в цьому напрямку. Думаю, що все буде добре!» – зазначила Алла Веліховська.

Нагадаємо, що команди, що братимуть участь у проєкті «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» змагатимуться в обраному із п‘яти видів спорту (черліденг, футзал, баскетбол, спортивне орієнтування, волейбол) та на п‘яти різних рівнях (шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський етап).

Зареєструвати свою команду можна за цим посиланням https://scl.gov.ua/

Дедлайн подачі заявок - 1 лютого 2024 року!

 Формуємо національну патріотичну свідомість через спорт! «Пліч-о-пліч. Разом переможемо»!

 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl

Всі новини →