Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

На апаратній нараді обговорили ряд важливих питань

05/02/2024

Сьогодні, 5 лютого,  начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів провів щотижневу розширену апаратну нараду, де обговорювались питання життєдіяльності району та плани на найближчий час.

У нараді взяли участь: перший заступник та заступник начальника Баштанської РВА Наталія Казаріна й Андрій Дяченко; керівник апарату Тетяна Лемеш; директор  Баштанської філії Миколаївського ОЦЗ Олександр Філіпенко, начальник Баштанського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області Сергій Сакара та керівники структурних підрозділів адміністрації.
 
Під час засідання було розглянуто ряд важливих питань, а саме: 
▪️грип птиці та сказ на території Баштанського району. Профілактичні та карантині заходи;
▪️вартість шкільного харчування та якість води на території району;
▪️суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану;
▪️сприяння зайнятості звільнених військовозобов’язаних на території району, надання інформаційно-консультаційних послуг безробітним щодо можливості проходження індивідуального та безкоштовного навчання (щодо отримання ваучера на безкоштовне навчання, започаткування чи розвиток бізнесу та ін.).
 
Під час наради керівники структурних підрозділів прозвітували про основні напрямки своєї діяльності, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили першочерговий план дій на поточний період.
 
Владислав Дмитрів наголосив, що пріоритетними завданнями залишаються – безпекова ситуація, підтримка родин військовослужбовців, військовополонених та безвісті зниклих, робота зі зверненнями громадян. 
 
У підсумку - було надано ряд доручень відповідальним особам з метою покращення ефективності та координації роботи відділів.
 

Всі новини →