Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

На Миколаївщині триває територіальний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

22/02/2024

Так, у вівторок, 20 лютого, у Мостівській громаді відбулися змагання з волейболу у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Участь у завзятих змаганнях взяли команди Сухобалківського ліцею, Козубівської гімназії та Мостівського ліцею, які наполегливо виборювали перемогу, демонструючи важливість командної роботи, адже сила – в єдності!

За результатами змагань серед дівчат І місце посіла команда Сухобалківського ліцею, ІІ місце - Мостівського ліцею.

Серед хлопців І місце здобула команда Сухобалківського ліцею, ІІ місце - Мостівського ліцею, ІІІ місце - Козубівської гімназії.

Змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – це не просто боротьба за звання найкращих, це єднання активної спортивної спільноти для розвитку здорового та фізично стійкого покоління. Крім того, це чудова можливість для кожного учасника відчути себе чемпіоном!

Зазначимо, що на спортивному заході були присутні Мостівський сільський голова Надія Бабанська та провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мостівської сільської ради Сергій Тарасов.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

 

Всі новини →