Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Громади Миколаївщини активно беруть участь у змаганнях «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

28/02/2024

Минуло тижня у Южноукраїнській, Костянтинівській та Мигіївській громадах пройшли змагання в рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

 

Южноукраїнська громада:

 

За перемогу та право представляти громаду в III етапі змагань з волейболу боролися команди Южноукраїнського ліцею № 3 (дівчата і хлопці), Южноукраїнського ліцею № 4 (дівчата і хлопці), Костянтинівської гімназії (хлопці) Южноукраїнського ліцею № 2 (дівчата). 72 юних спортсмени демонстрували спортивні вміння, майстерність, витривалість та роботу в команді.

 

У запеклій боротьбі перемогу серед хлопців здобула команда Южноукраїнського ліцею № 3, а серед дівчат команда Южноукраїнського ліцею № 4.

 

Усіх учасників нагороджено кубками від управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, грамотами управління освіти Южноукраїнської міської ради ім. Б. Грінченка та м’ячами від Федерації футболу громади.

 

Костянтинівська громада:

 

У змаганнях з волейболу серед дівчат та хлопців взяли участь команди з трьох ліцеїв: Гур'ївського, Костянтинівського та Баловненського. Дві команди дівчат та три команди хлопців змагалися за першість.

 

Так, серед дівчат перше місце посіла команда з Гур'ївського ліцею, друге місце - з Баловненського ліцею.

 

А серед хлопців у запеклій боротьбі перше місце виборола команда Гур'ївського ліцею, друге - Костянтинівського ліцею, третє місце здобула команда Баловненського ліцею.

 

Учасники висловили велике задоволення від гри.

 

Мигіївська громада:

 

У змаганнях з баскетболу взяли участь команди юнаків та дівчат Софіївського та Лисогірського загальноосвітніх закладів.

 

Під час відкриття змагань з баскетболу на підтримку спортсменів команда з чирлідингу Лисогірського ліцею продемонстрували свою спортивну програму.

 

Перші місця серед юнаків та дівчат здобули команди Лисогірського ліцею. Друге місце серед дівчат та юнаків посіли команди Софіївського ліцею.

 

Попри напружену боротьбу змагання пройшли в дружній атмосфері, кожна команда продемонструвала на майданчику разючі навички й наполегливість.

 

Вітаємо усіх переможців змагань та бажаємо завжди боротися до кінця і вірити в успіх, постійно працювати над собою і сміливо долати труднощі. Високих результатів і перемог!

 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

 

Всі новини →