Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

На Баштанщині відбувся III районний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

28/02/2024

 
28 лютого у Баштанському районі, в рамках Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», стартував III районний етап змагань. Учні закладів освіти 4 територіальних громад району боролися за звання найкращих у волейболі. Змагання відбувалися серед юнаків і дівчат, всього було 6 команд. 
 
Підтримати спортсменів завітали почесні гості: заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Олександр Трайтлі, начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів, перший заступник начальника Баштанської РВА Наталія Казаріна, заступник начальника Баштанської РВА Андрій Дяченко, головний спеціаліст Комітету з фізичного виховання та спорту Олена Мошків, начальники управління освіти і відділу молоді та спорту, керівники закладів освіти, представники команд-учасниць змагань серед хлопців та дівчат з волейболу  з Новобузької, Софіївської, Казанківської та Володимирівської громад.
 
Головними суддями  змагань були  представники обласної федерації волейболу.
 
Традиційно змагання розпочалися з рівняння на державний синьо – жовтий стяг та вшанування хвилиною мовчання полеглих захисників та захисниць України, які поклали своє життя на війні у боротьбі за незалежність України.
 
Нагадаємо, що цей масштабний спортивний проєкт здійснюється за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!» та реалізується Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти України та на районному рівні - Баштанською районною військовою адміністрацією за сприяння міських та сільських рад району.
 
- Баштанщина активно долучилася до спортивного проєкту Володимира Зеленського «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Сьогодні радий вітати всіх спортсменів зі стартом наступного етапу змагань. Тут панує неперевершена атмосфера, а енергетика дітей надихає і надає сил. 
Проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – це частина національно-патріотичного виховання. Спорт – це не лише про перемогу. Це й про повагу, про дружбу, про можливості. Де б ви не були і які б перед собою цілі не ставили, коли ви маєте фундамент, а саме фізичну підготовку та активність, – ви обов’язково досягнете успіху. Ми розвиваємо молодь  не тільки розумово, а й фізично. Здорова нація -  пріоритет нашої держави, області, району, - зазначив Владислав Дмитрів.
 
Натхненно, сильно, потужно виступила кожна із команд. Юні спортсмени та спортсменки показали цікавий, емоційний волейбол.
 
Місця розподілились наступним чином. Перемогу та право представляти Баштанський район з волейболу у обласному етапі змагань «Пліч-о-пліч» здобули дівчата та юнаки Новобузького ліцею №1.  2 місце виборола команда із Софіївської громади; 3 місце - Казанківська громада.
 
Вітаємо переможців! Успіхів вам у обласному етапі змагань! Юним спортсменам вручили солодощі та відзначили їх медалями, кубками й дипломами Баштанської районної військової адміністрації. 
 
Дякуємо нашим Збройним Силам України за можливість змагатися, навчатися та мріяти!

Всі новини →