Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Робоча зустріч із представниками Благодійного фонду «Право на захист»

29/04/2024

Минулого тижня у Баштанській районній військовій адміністрації відбулася зустріч представників благодійного фонду «Право на захист», який є українським партнером агентства ООН в справах біженців UNHCR, з керівниками установ соціального захисту населення сільських, селищних, міських територіальних громад району.
На початку заходу Ніна Якимчук, начальник управління соціального захисту населення Баштанської РВА подякувала представникам фонду за їхню активну позицію та сприяння в гуманітарній допомозі жителям району, внутрішньо переміщеним особам та розповіла про теперішні найбільш актуальні питання щодо соціальної підтримки населення.
 
Представники фонду у свою чергу ознайомили присутніх про весь спектр своїх послуг, які вони надають, серед яких - безоплатна правова допомога, психосоціальна та матеріальна підтримка внутрішньо переміщених осіб та людей, які потребують допомоги та ін.
 
Крім цього, під час зустрічі фахівці обговорили питання співпраці з БФ щодо розширення напрямків соціальних послуг у громадах, говорили про нові плани на 2024 рік, методи та шляхи надання допомоги ВПО, які проживають на території Баштанському районі та ін.
 
Щиро дякуємо БФ «Право на захист» за постійну підтримку і неодноразову допомогу, сподіваємося на подальшу співпрацю! Разом до Перемоги.
 

Всі новини →