Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Передали гуманітарний вантаж для захисників на найгарячіші напрямки

06/05/2024

Баштанська районна військова адміністрація за підтримки сільгоспвиробників Софіївської, Новобузької, Снігурівської, Вільнозапорізької, Казанківської, Баштанської громад напередодні світлого свята Христового Воскресіння на фронт відправила два автомобілі з гуманітарним вантажем для військовослужбовців, які воюють на Харківському та Донецькому напрямках.

Приємні миті світлого свята Великодня відчули наші воїни, коли отримали пасочки, різнобарвні писанки, сало, м’ясні вироби, овочі, каву, чай, солодощі та ін. Окрім продуктів харчування, військовим також відправили засоби особистої гігієни.
 
Керівництво райвійськадміністрації висловлює особливу вдячність всім небайдужим мешканцям району, які долучились до збору гуманітарного вантажу для захисників України.
 
Дякуємо нашим захисникам та захисницям за мужність, з якою вони долають ворога на фронті, за віру, яка мотивує до нових звершень.
 
Єднаймося усі довкола захисту Батьківщини! Разом до Перемоги!
Слава Україні! Героям Слава!
 
 
 
 

Всі новини →