Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Важлива інформація щодо відключення електроенергії

15/05/2024

Шановні жителі району!

Пропонуємо вам ознайомитися з прогнозом застосування графіків погодинних відключень електроенергії по Миколаївській області від Миколаївобленерго - https://www.energy.mk.ua/grafik-obmezhennya-spozhyvachiv/
 
До якої черги відноситься саме ваша адреса можна знайти тут: https://www.energy.mk.ua/.../2024/2024_TEMP/Chergi_GPV.pdf
 
Крім цього, нагадуємо, що крім планового відключення світла є ще аварійне. Фахівці Миколаївобленерго не приймають рішення в даному випадку, а лише виконуємо вказівки Регіонального диспетчерського центру. Це не погодинні графіки, де є циклічність, де можна спрогнозувати час і тривалість відключення тощо. Аварійні графіки застосовуються миттєво і діють до наступного розпорядження Укренерго.
 
Аварійні відключення в Україні запровадили через дефіцит електроенергії, внаслідок російський атак було втрачено досить великий обсяг потужностей на електростанціях.
 
Енергетики докладуть максимум зусиль для відновлення стабільної роботи енергосистеми. Але ми всі - жителі Баштанського району, бізнес, промисловість повинні допомагати своєю економією!
 
Тримаємо енергетичний фронт разом!
Дякуємо за розуміння!

Всі новини →