Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Робоча зустріч щодо архівних питань

26/07/2024

25 липня перший заступник начальника Баштанської районної військової адміністрації Наталія Казаріна разом з начальником архівного відділу Баштанської РВА Людмилою Чорною провели робочу зустріч із очільником Новобузької ТГ Максимом Лагодієнком, першим заступником міського голови Новобузької громади Олександром Славінським та спеціалістами Новобузької міської ради.

Під час наради присутні обговорили питання передачі на державне зберігання до Архівного відділу Баштанської районної військової адміністрації документів Новобузького міського трудового архіву Новобузької міської ради у зв’язку з його ліквідацією.
 
Керівництво Баштанської РВА чітко усвідомлює важливість збереження кожного документу, що був переданий на зберігання архівної установи , саме тому тримає на постійному контролі ситуацію з вирішенням питань забезпечення збереженості документів юридичних осіб, незалежно від форми власності, які були ліквідовані. Саме тому було прийнято рішення збільшити штатну чисельність працівників архівного відділу на одну одиницю з метою належного забезпечення подальшого повноцінного функціонування районного архіву.
 
Так, з 1 серпня прийом громадян та видача документів з кадрових питань, для забезпечення соціальних виплат, пенсій тощо у Новобузькій ТГ буде здійснюватися фахівцем сектору роботи з юридичних та фізичних осіб Архівного відділу у м. Новий Буг.
 
Відзначимо, що Новобузька, Вільнозапорізька, Софіївська ТГ прийняли програму щодо збереження архівних фондів та надають субвенцію з місцевих бюджетів архівному відділу для обліку, збереженості та використання документів з кадрових питань установ, підприємств, організацій колишнього Новобузького району, які зберігалися в архіві, що ліквідувався.
 
У подальшому архівний відділ Баштанської РВА буде здійснювати прийом документів з особового складу усіх юридичних осіб, незалежно від форми власності, які здійснювали свою господарську діяльність в межах колишнього Новобузького району та ліквідувались.

Всі новини →