Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Оголошується набір на національний молодіжний обмін для молодіжних рад “ENABLE”!

13/09/2024


Із метою посилення спроможності новостворених молодіжних рад, адаптації їхньої діяльності до викликів воєнного часу та пошуку шляхів ефективної роботи Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні організовує молодіжний обмін “ENABLE” для менш досвідчених команд молодіжних рад України.

Зокрема, учасники та учасниці ознайомляться із успішними прикладами функціонування та взаємодії молодіжних рад Чернівецької області.

“ENABLE” — комплексний обмінний візит у форматі «рівний рівному», спрямований на підвищення стійкості молодих людей і культури їхньої участі у процесах відновлення, прийняття рішень і розвитку громад через молодіжні ради. 

Коли?
30 вересня – 3 жовтня 2024 р.

Де?
Чернівецька область (точну локацію повідомлять обраним учасникам та учасницям додатково)

Встигніть заповнити анкету до 18:00 15 вересня 2024 р. 
https://forms.gle/7uscktu7Kp1u7qpq6

Докладніше про навчання та умови участі  https://www.undp.org/.../proon-oholoshuye-nabir-na...

Молодіжний обмін для молодіжних рад “ENABLE” організований ПРООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні», та урядів Данії й Королівства Нідерландів.

Всі новини →