Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Привітали рятувальників з професійним святом

17/09/2024

Сьогодні, 17 вересня, своє професійне свято відзначають рятувальники – герої без зброї, які рятують людські життя та навколишнє середовище.

У цей день приймали вітання від районної та місцевої влади працівники Баштанського районного управління 3 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Миколаїській області.
 
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» - для рятувальників це не просто слова. За ними щоденна важка праця, самовідданість благородної професії з порятунку людей. У час війни цей девіз набуває особливого значення, адже працівники ДСНС одні з перших мужньо долають надзвичайні ситуації, ліквідовують наслідки ворожих атак.
 
Почесні грамоти від Баштанської районної військової адміністрації зі словами безмежної вдячності за службу, відданість своїй професії, високий професіоналізм вогнеборцям вручили перший заступник і заступник начальника Баштанської РВА Наталія Казаріна та Андрій Дяченко.
 
«Сьогодні ви виконуєте різновекторні функції. Значення вашої праці важко переоцінити. Скількох людей ви врятували, знищуючи вибухонебезпечні предмети, скількох трагедій вдалося запобігти завдяки вашим діям… Ваш героїзм не знає меж. Ми щиро вдячні вам, шановні рятівники, за вашу відвагу, самопожертву та непохитну відданість своєму обов’язку!», – зазначили під час нагородження представники районної влади.
 
Зі святом! Дякуємо вам за відвагу, людяність та милосердя. Бажаємо міцного здоров’я, і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках.
 
 
 

Всі новини →