Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

З днем усиновлення!

17/09/2024

Сьогодні, 17 вересня, в Україні відзначають День усиновлення і висловлюють свою подяку й повагу батькам, які дарують дітям, що залишились без піклування батьків, свій дім, тепло, любов та сімейний затишок.

Дорогі усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки-вихователі, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня усиновлення!
 
Пишаємося тим, що не зважаючи на щоденні виклики, на території Баштанського району є багато родин, які відкрили двері своїх домівок та свої серця для дітей, які залишилися без піклування батьків та потребують любові і підтримки. Ви – справжні герої, адже даруєте надію і щастя тим, хто цього найбільше потребує. Ваше рішення прийняти дитину у свою сім’ю – це не лише вчинок, що заслуговує на повагу, а й безмежна любов, яка змінює дитячі життя.
 
Всім, хто відкрив свої серця для дітей та всім, хто лише наважується на цей благородний вчинок, бажаємо міцного здоров᾿я, натхнення та терпіння. Нехай рішення щодо усиновлення дітей стане одним з найщасливіших рішень у вашому житті, а дитячі посмішки та щасливі погляди стануть для вас винагородою за наполегливу щоденну працю і турботу!

Всі новини →