Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

У громадах розпочинаються співбесіди кандидатів на посади фахівців із супроводу ветеранів війни

18/10/2024

З 21 жовтня розпочинають роботу комісії з відбору кандидатів на посади фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.

Про це повідомляє Мінветеранів.
Основне завдання комісій – під час співбесід розкрити людський потенціал майбутніх учасників проєкту.
 
«Адже фахівець із супроводу буде першою після родини людиною, яка почне послідовну взаємодію з ветеранами, Захисниками/Захисницями після їхнього повернення з фронту. Фахівець забезпечуватиме їм індивідуальний супровід, первинне консультування та всебічну підтримку на шляху інтеграції у цивільне життя», – зазначила директор Департаменту забезпечення переходу від військової служби до цивільного життя Мінветеранів Альона Скорзова.
 
Комісії з відбору кандидатів на посади фахівців із супроводу ветеранів створюється структурними підрозділами державних (військових) адміністрацій, на які покладені функції з питань ветеранської політики.
 
У роботі відбіркові комісії керуватимуться методичними рекомендаціями, підготовленими Мінветеранів та встановленою шкалою оцінювання.
 
Станом на сьогодні 1104 особи подали заяви на конкурсний відбір на посади фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.
 
Зазначимо, що з 15 по 30 жовтня триває ІV етап подання заяв від кандидатів.
 
Більш детальна інформація про проєкт, а також про те, як подати заяву на відбір на посаду — на нашому сайті https://mva.gov.ua/.../u-gromadah-rozpochinautsya...

Всі новини →