Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

04/12/2015

 Сьогодні, 4 грудня, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська взяла участь у святковому концерті з нагоди Дня Збройних сил України.

«Останні два роки дали нам можливість відчути всім серцем, що для нас означають Збройні сили, що для нас є захист Вітчизни – це мужність, героїзм, сила, відвага, мирне небо над головою, можливість виховувати дітей.

В нас народилася величезна повага до української армії, ми вам щиро вдячні за кожен клаптик відвойованої землі, за наше мирне небо», - привітала військових Оксана Янішевська.

Заступник голови облдержадміністрації нагадала, що цими вихідними святкується ще одне свято  -Міжнародний день волонтера:

«Всі ми  розуміємо, що наша українська армія не стала б такою і не відчула б ту довіру народу без потужного волонтерського руху. Миколаївські волонтери стали провідниками волонтерського руху для всієї України, вони є взірцем того, як щирим серцем, не зважаючи на свій час, матеріальні статки люди йдуть і допомагають. Допомагають не лише військовослужбовцям, а опікуються соціальним захистом їх родин, дітей і багатьох інших, хто потребує соціального захисту та допомоги волонтерів».

До привітань долучилася голова обласної ради Вікторія Москаленко:

«Сьогодні, в такі тяжкі для нашої країни часи ми згуртувалися, ми зрозуміли що  є такі свята, коли ми повинні прийти і сказати – дякую вам за вашу звитягу, дякуємо вам за вашу мужність, дякуємо вам за ваш героїзм».

Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради відзначено військовослужбовців Миколаївського гарнізону.

 

Всі новини →