Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Свято справжніх чоловіків: на Миколаївщині пройшов концерт до Дня Збройних сил України

04/12/2015

Янішевська взяла участь у святковому концерті з нагоди Дня Збройних сил України.

«Останні два роки дали нам можливість відчути всім серцем, що для нас означають Збройні сили, що для нас є захист Вітчизни – це мужність, героїзм, сила, відвага, мирне небо над головою, можливість виховувати дітей.

В нас народилася величезна повага до української армії, ми вам щиро вдячні за кожен клаптик відвойованої землі, за наше мирне небо», - привітала військових Оксана Янішевська.

Заступник голови облдержадміністрації нагадала, що цими вихідними святкується ще одне свято  -Міжнародний день волонтера:

«Всі ми  розуміємо, що наша українська армія не стала б такою і не відчула б ту довіру народу без потужного волонтерського руху. Миколаївські волонтери стали провідниками волонтерського руху для всієї України, вони є взірцем того, як щирим серцем, не зважаючи на свій час, матеріальні статки люди йдуть і допомагають. Допомагають не лише військовослужбовцям, а опікуються соціальним захистом їх родин, дітей і багатьох інших, хто потребує соціального захисту та допомоги волонтерів».

До привітань долучилася голова обласної ради Вікторія Москаленко:

«Сьогодні, в такі тяжкі для нашої країни часи ми згуртувалися, ми зрозуміли що  є такі свята, коли ми повинні прийти і сказати – дякую вам за вашу звитягу, дякуємо вам за вашу мужність, дякуємо вам за ваш героїзм».

Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради відзначено військовослужбовців Миколаївського гарнізону та миколаївські волонтерські організації.

Заступник начальника Миколаївського гарнізону, капітан другого рангу Олексій Заєць привітав військовослужбовців зі святом, та додав, що сьогоднішнє свято асоціюється з героїзмом наших військових які захищають Батьківщину.

Відповідно до наказа Президента України від 19.05 2014. року чергове військове звання «Полковник» присвоєно посмертно підполковнику Павлу Колеснікову, заступнику військового комісара, начальнику мобілізаційного відділення центрально-миколаївського об’єднаного військового комісаріату міста Миколаєва оперативного командування «Південь» збройних сил України, який загинув під час виконання військового завдання в зоні АТО та проявив самовідданість, мужність та героїзм. Звання та погони отримувала вдова Світлана Колеснікова.

Всі новини →