Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

У районі продовжується обговорення Плану преспективного розвитку Баштанщини на 2019-2021 роки

15/01/2019

Сьогодні у другій половині дня перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський разом із заступником голови районної ради Миколою Єрешко зустрілись із населенням Інгульської сільської ради заради обговорення проекту Плану перспективного розвитку Баштанського району на 2019-2021 роки. Ця зустріч стала шостою виїзною та відбулася у залі засідань сільської ради.

Олександр Дмитрович ознайомив присутніх із ініціативою Президента України Петра Порошенка, озвученою на Всеукраїнській Раді регіонального розвитку та підтриманою головою облдержадміністрації Олексієм Савченко, щодо необхідності узгодження мешканцями населених пунктів власних планів перспективного розвитку на найближчі три роки: "Сьогодні держава на умовах співфінансування готова долучитися до вирішення питань, що будуть включені до Плану перспективного розвитку на найближчі роки". - Головне - визначитись із пріоритетами розвитку громади, - зазначив очільник району.

Присутні на зустрічі жителі громади, в свою чергу, озвучили проблемні питання без допомоги держави які вирішити рада самотужки не взмозі, а саме: 

- ремонт автодороги, що з’єднує с.Інгулка із трасою Н-14 Миколаїв-Кропивницький;

- ремонт мостових переїздів по р.Інгул, через весняні паводки яких добратися до районного центру інгульчанам залишається можливим через м.Миколаїв по автодорозі Н-14;

- роботи із зупинки руйнування будівлі школи та відновлення цілісності її стін.

Всі новини →