Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Екскурсія до овочівників

24/10/2019

23 жовтня 2019 року, в рамках співпраці Баштанської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості та Баштанської гімназії було здійснено виїзд учнівської молоді до міста Миколаєва. Учні 11 класу Баштанської ОТГ відвідали таке відоме не лише на всю Україну фермерське господарство як «Владам».  Це господарство являється лідером харчової та переробної промисловості, лауреатом та переможцем  багатьох конкурсів. Займається продажем овочів, соків, та консервуванням своєї продукції. 

Учні відвідали виробництво, складські приміщення, лабораторію, дегустували  продукцію господарства. Такі екскурсії дають можливість побачити реальну картину діяльності господарства, оцінити свої шанси на започаткування власного бізнесу, взважити всі за і проти, позбавитись «екранного» уявлення про професію фермера, робітника сільського господарства, керівника підприємства. 

Крім цього, школярі завітали до Миколаївського обласного центру зайнятості, де отримали інформацію про послуги служби зайнятості, що є актуальними  для них, почули про перспективні професії, професії майбутнього, ознайомились з інформацією щодо профдіагностичного тестування через консультаційну мережу «Моя професія» та профконсультаційну мережу з побудови та розвитку кар’єри.  Начальник відділу профорієнтації Наталія Русанова розповіла дітям про важливість розвитку «м’яких» та «жорстких» навичок, необхідних для професійного росту. Для учнівської молоді була проведена екскурсія по Миколаївському міському центру зайнятості, де старшокласники ознайомились з папками професій,  процесом підбору роботи, навчились використовувати тачскрін для підбору вакансій,  побачили актуальні на регіональному ринку прації професії. 

Загалом, у заході взяло участь 19 учнів та 1 педагог.

Всі новини →