Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Робота депутатів у засіданні постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки, інвестицій та регуляторної політики

24/02/2020

24 лютого 2020 року о 10.00 – у Баштанській районній раді під головуванням голови постійної комісії районної ради Якименка О.І. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань з питань планування, бюджету, фінансів, економіки, інвестицій та регуляторної політики, на якому були присутні члени комісії: Береговий О.А., Зайко М.В. та Гевкалюк В.І.
 
Також у роботі комісії взяли участь: голова районної ради Петров А., представники райдержадміністрації (доповідачі), керівник ПП "Редакція районної газети "Голос Баштанщини" Гонта В., радник голови районної ради Пшиченко Д. 
 
 
Членами постійної комісії було розглянуто усі питання порядку денного засідання комісії та прийнято відповідні висновки, а саме:
 
1. Розгляд листів та клопотань, що надійшли на розгляд постійної комісії районної ради.
2. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Баштан-ського району та використання коштів резервного фонду за 2019 рік.
3. Про уточнення до рішення районної ради від 23 грудня 2019 року №10 «Про районний бюджет Баштанського району на 2020 рік».
4. Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2020 рік.
5. Про звіт голови Баштанської районної державної адміністрації про виконання бюджету, програм соціально-економічного та культурного розвитку, рішень ради із зазначених питань і делегованих радою повноважень у 2019 році.
6. Про звіт голови Баштанської районної ради про свою діяльність відповідно до повноважень, визначених статтею 55 Закону України «Про місцеве самовряду-вання в Україні».
7. Про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату Баштан-ської районної ради.
8. Про порядок денний та регламент роботи тридцять четвертої сесії Баштанської районної ради сьомого скликання. 
9. Про безоплатну передачу об'єктів, що є спільною власністю територіальних  громад  міста,  сіл  Баштанського  району,  у комунальну власність  територіальної  громади  міста  Баштанка та сіл Баштанської міської ради.  
 

Всі новини →