Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Робота депутатів у засіданні постійної комісії районної ради

15/06/2020

15 червня 2020 року о 10.00 – у Баштанській районній раді під головуванням заступника голови постійної комісії районної ради Берегового О. відбулося засі-дання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки, інвестицій та регуляторної політики, на якому були присутні члени комісії: Богородіченко В., Гайдаш В., Гевкалюк В., Горбенко О.,  Зайко М.   
 
Також у роботі комісії взяли участь: голова районної державної адміністрації Славінський О., голова районної ради Петров А., представники райдержадміні-страції (доповідачі), провідний економіст комунального некомерційного підприєм-ства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Баштанського району» Баштан-ської районної ради Миколаївської області Лашко І., начальник  організаційного відділу районної ради Бальчунас Л.
 
 
Під час роботи  комісії було розглянуто сім  питань порядку денного засідання.
 
Членами комісії:
 
погоджено: 
 
- проєкти рішень районної ради:
 
«Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2020 рік», 
 
«Про визнання такими, що втратили чинність, деяких рішень Баштанської районної ради»;
 
- проєкт порядку денного та регламенту роботи тридцять п’ятої сесії районної ради сьомого скликання;
 
заслухано: 
 
 звіт про виконання районного бюджету Баштанського району та використання коштів резервного фонду непередбачених видатків за січень-березень 2020 року,
 
звіт про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Баштанського району.
 
При розгляді листа начальника відділу освіти, молоді і спорту райдержадміні-страції Бєлової О.І. від 16 травня 2020 року №343/01-17 про виділення коштів у сумі 1049807,00 грн на проведення капітального ремонту покрівлі у Лук’янівській      ЗОШ І-ІІІ ступенів, комісія вирішила залишити на контролі відповідний лист та повернутися до його розгляду  на наступному засіданні постійної комісії районної ради. 
 
З усіх  питань порядку денного  було прийнято відповідні висновки і  рекомендації.
 
 

Всі новини →