Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Участь заступника голови районної ради у заходах

12/03/2021

 У Снігурівці відзначили День визволення міста від нацистських загарбників

14 березня відзначається 77-ма річниця звільнення Снігурівщини від нацистських загарбників. Пройдуть роки, але ця дата не зітреться з пам'яті нинішніх і прийдешніх поколінь, адже у далекому 1944 році військами 3-го Українського фронту під командуванням генерала армії Р. Малиновського у результаті успішно проведеної Березнегувато-Снігурівської операції було звільнено місто та наш рідний край від окупантів.
У п’ятницю, 12 березня 2021 року, нагоди Дня визволення міста відбувся пам’ятний мітинг та покладання квітів до меморіалу загиблим воїнам-снігурівчанам у Другій світовій війні. У заходах взяли участь заступник голови Баштанської районної ради Тетяна МЕЗІНА, керівництво міської ради, представники районної ради ветеранів та мешканці міста. Учасники заходів схилили голови перед полеглими за звільнення нашого міста та краю співвітчизниками, загиблими на окупованій території, у концтаборах, на нацистській каторзі.
 

 

Всі новини →