Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Заходи з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Європі

09/05/2021

Голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів взяв участь у меморіальних заходах з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Європі.

Пам'ятна хода пройшла традиційним для районного центру маршрутом - від центру міста до Вічного Вогню та стели Перемоги, що на Пагорбі Слави міста.

В пішій колоні разом з керівництвом району та міста пройшли ветерани російсько-української війни на сході нашої країни, учнівська молодь та жителі Баштанки.
 
 
Дійшовши до Вічного Вогню, присутні вшанували пам'ять всіх загиблих та померлих ветеранів Другої світової війни хвилиною мовчання, а також поклали квіти до пам'ятних знаків, що розташовані на цьому священному для баштанців місці.
З самого ранку Владислав Мирославовича привітав зі святом Баштанських ветеранів, яких, нажаль, залишилося лише двоє - Ростислав Мулярова та Петра Борисова.

Всі новини →