Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Владислав Дмитрів провів позачергове засідання ТЕБтаНС

12/05/2021

12 травня відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ та НС при райдержадміністрації, яке провів голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів.

На початку роботи комісії Владислав Мирославович виказав невдоволення явкою членів та дав доручення секретарю комісії надіслати листи керівникам установ, які проігнорували засідання, надати пояснення своєї відсутності на засіданні: "Є неприпустимим ігнорування засідання комісії - за виникнення надзвичайної ситуації ми маємо збиратися у найкоротший термін, а сьогодні відсутня майже третина членів".

Під час засідання комісії розглянуто 5 питань, а саме:

1. Про проведену роботу щодо безпеки громадян, дотримання протипожежних та протиепідемічних заходів під час проведення Пасхальних богослужінь та поминальних днів на території району.

2. Про забезпечення техногенної, екологічної та пожежної безпеки при поводженні з твердими побутовими відходами на полігонах, сміттєзвалищах на території Баштанського району.

3. Про хід виконання розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації від 13 листопада 2017 року № 449-р "Про охорону життя людей на водних об’єктах Миколаївської області" в Баштанському районі.

4. Про додаткові заходи щодо запобігання та протидії пожежам у природних екосистемах Баштанського району в пожежонебезпечний період 2021 року та заходи щодо охорони навколишнього природного середовища на території Баштанського району.

5. Про забезпечення потреб населення та галузей економіки Баштанського району водними ресурсами у разі настання маловоддя.

В результаті розгляду питань порядку денного відповідальним виконавцям надано доручення та рекомендації для усунення виявлених недоліків.

"Ні в якому разі не треба підходити до вирішення цих питань формально, бо це не приведе до очікуваного результату" - зазначив Владислав Мирославович по завершенню.

Всі новини →