Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Березнегуватський районний сектор продовжує плідно співпрацювати з відділом «Березнегуватське бюро правової допомоги»

13/05/2021

На базі Березнегуватського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області продовжує свою дію Дистанційний пункт доступу до системи безоплатної правової допомоги.

13 травня відбувся спільний прийом суб’єктів пробації із заступником начальника відділу «Березнегуватське бюро правової допомоги» Василем Басько та начальником  Березнегуватського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Миколаївській області Тетяною Дідик.

Під час роботи пункту клієнтам пробації були надані безкоштовні юридичні консультації по різних правових питаннях та проведено профілактичну бесіду на тему: «Адміністративні правопорушення та адміністративна відповідальність». Також під час зустрічі обговорено питання щодо прав громадян, їх захисту, причин  злочинності, через які молоді люди опиняються на лаві підсудних, а також шляхи їх подолання.

Підвищення правової обізнаності осіб, які перебувають на обліку в установах пробації, є важливим чинником запобігання випадків повторного скоєння злочинів та правопорушень.

По завершенню зустрічі кожен відвідувач отримав інформаційні буклети на різну правову тематику.

Начальник Березнегуватського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Миколаївській області Тетяна Дідик

Всі новини →