Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

День Інформації в бібліотеці.

16/06/2021

Пізнавати світ із книгою в руках – справа надзвичайно цікава. Але особливий інтерес у читачів завжди викликають нові видання, які приваблюють новизною інформації, змістовним текстом, мають чудову поліграфію та сучасне дизайнерське оформлення.

Так, в Баштанській публічній бібліотеці був проведений День Інформації «Нові родзинки книжкового світу». За такою ж назвою у фоє бібліотеки була оформлена книжкова виставка-інсталяція. Бібліотекар Ірина Даниленко презентувала користувачам нові видання, які отримала бібліотека в рамках проєкту «Поповнення бібліотечних фондів» від Українського інституту книги. Заслуговує на увагу література з питань психології, освіти, медицини, мовознавства, мистецтва, історії та твори художньої літератури. Зокрема такі книги: «Таємне життя розуму» М.Сігмана, «Вірусосфера» Ф.Раяна, «Імунітет. Правда і міфи про щеплення» Е.Бісс, «Родовід. Як знайти своє коріння», «Видатні жінки української історії», «Історія традиційних українських прикрас». Присутні перегорнули сторінки нових книг сучасних українських та зарубіжних авторів таких авторів як: О.Забужко, В.Лиса, О.Сенцова, І.Роздобудько, С.Талан, І.Вовк, С.Алексієвич, Д.Бату, Д.Акерман та інших.

Долучився до ознайомлення нових надходжень колектив відділу розвитку культури і туризму виконавчого комітету Баштанської міської ради разом зі своїм керівником Світлана Березовською.

В рамках Дня Інформації в читальному залі був проведений прес-репортаж  «Про цікаве і пізнавальне у газетах та журналах почитай». Користувачів різних категорій абонементу зацікавив бібліографічний огляд літератури «Цікаві таємниці у книжковій скарбниці». Читачі одержали інформацію про сучасного українського письменника Василя Шкляра – «батька українського бестселера» та ознайомились з його новими творами.

Запрошуємо користувачів бібліотеки та мешканців міста до перегляду нової цікавої літератури.

Першоджерело за посиланням

Всі новини →