Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

До уваги жінок з родин учасників АТО/ООС

16/06/2021

На адресу райдержадміністрації надійшов лист від Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО (Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО) з пропозицією співпраці.
ВГО Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва Німецького фонду Маршалла (США) розпочинає Проєкт "Жіночі групи взаємодопомоги на передовій боротьби з COVID-19" для жінок з родин ветеранів та загиблих учасників АТО/ООС Донецької, Запорізької, Миколаївської, Волинської областей.
 
Метою проєкту є пом'якшення наслідків епідемії COVID-19 шляхом всебічної, адресної підтримки жінок ветеранської спільноти.
У рамках проєкту жінки залучатимуться до участі у зустрічах груп взаємодопомоги, як в якості лідерок даних груп так і їх учасниць.
 
Запрошумо жінок з родин діючих учасників АТО/ООС, ветеранів та загиблих військовослужбовців Баштанського району доєднатися до ініціатив Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО.
 
Детальна інформація у листі, що додається.

Всі новини →