Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

«Велике Будівництво на Первомайщині: батьки й діти здивуються змінам у Синюхинобрідському садочку «Малятко»

16/06/2021

Іще один соціально-важливий об'єкт буде реконструйовано цього року на Миколаївщині в рамках Програми Президента Володимира Зеленського «Велике Будівництво».

Так докорінні зміни відбудуться у дошкільному навчальному закладі «Малятко» села Синюхин Брід на Первомайщині.

Загалом у перетворення звичайнісінького дитячого садка у сучасну, модернову країну дитинства буде витрачено майже 19, 5 мільйонів гривень.

Цим коштом будуть виконані роботи по заміні покрівлі. Дах перекриватимуть з використанням сучасних матеріалів. На зміну старим вікнам прийдуть металопластикові склопакети. 

З`являться тут і нові робоча та аварійна електромережі. З використанням нових технологій та обладнання оновлюватимуть інженерні мережі. Також буде проведено ремонт фасаду будівлі. В ході реконструкції окрему увагу буде приділено маломобільній групі населення. Так на першому поверсі після ремонту функціонуватиме спеціальний санвузол з відповідним устаткуванням.

Завдяки такому сучасному оновленню соціально-важливого об’єкта діти отримуватимуть якісне дошкільне виховання у комфортних умовах.

Сьогодні садочок відвідують 30 маленьких жителів. Колектив закладу – 14 осіб.

Вихователі застосовують у своїй роботі з дітьми нестандартні, нетрадиційні методики творчості, спрямовані на художньо-естетичне виховання дошкільнят. Через організацію пошуково – дослідницької діяльності активізують зацікавленість хлопчиків і дівчат навколишнім світом, сприяють розвиткові у дітей спостережливості.

#ВеликеБудівництво

Всі новини →