Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

24/7 триває капремонт траси Н-14 у районі Ольгополя

16/06/2021

За інформацією Миколаївської облдержадміністрації, швидкими темпами просувається відновлення 8-ми кілометрів автодороги Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв на ділянці км 153+196 – 161+204. 

У цілодобовому режимі майже 150 дорожніх робітників та 50 одиниць потужної техніки, вдень і вночі задіяно в реанімації автошляху.
 
Натепер на об’єкті паралельно тривають земляні роботи, стабілізація ґрунту, посилення основи із відсіву, влаштування щебенево-піщаної суміші, укріпленої цементом.
 
Після того, як пісний бетон набере необхідний відсоток міцності, а це, як правило 7 днів, підрядник приступить до влаштування важкого цементобетону, товщиною 26 сантиметрів.
 
Нагадаємо, що бетонування автодороги Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв виконується завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Минулого року у рамках програми 66 кілометрів автошляху отримали нове та міцне бетонне покриття. Цьогоріч відновимо ще 8 кілометрів від села Возсіятське до межі з Кіровоградською областю!
Служба автомобільних доріг у Миколаївській області
 
#ВеликеБудівництво

Всі новини →