Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім та його заступник Микола Марінов вакцинувалися від COVID-19

18/06/2021

Сьогодні, 18 червня, голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім та його заступник Микола Марінов зробили щеплення від COVID-19 на території Центру первинної медико-санітарної допомоги №4.
 
Перед щепленням Віталій Кім та Микола Марінов дали письмову згоду на вакцинацію.
 
Щеплення від COVID-19 зробили вакциною Pfizer-BioNTech, яка покликана навчити організм виробляти специфічні антитіла для знищення вірусу. Для повноцінної імунізації необхідно отримати дві дози вакцини з інтервалом у 21 день.
 
Очільник області наголосив на важливості вакцинації від COVID-19 і на тому, що це один з основних етапів у подоланні пандемії коронавірусу.
 
«Вакцинальна кампанія набирає обертів. Наразі на Миколаївщині вакциновано 68 880 осіб, за минулу добу – 2563. Зараз вакцинують медиків, працівників закладів охорони здоров’я, соціальних працівників, а також людей віком понад 65 років. Крім того, триває імунізація маломобільних груп та освітян. Наголошую, що усі щеплення є добровільними й безоплатними», - зазначив Віталій Кім.
 
Після імунізації вакциновані перебували деякий час під наглядом медпрацівників у спеціально відведеній кімнаті та наразі почуваються добре.

Всі новини →