Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Литва та Україна розпочинають новий проєкт у біоенергетиці

20/07/2021

21 липня 2021 року о 10:00 відбудеться відкриття проєкту «Оцифрування сектору централізованого опалення України». 

У рамках проєкту Литовська біопаливна біржа «Baltpool» розкриє секрети своєї роботи, консультуватиме щодо розвитку української біоенергетики, проводитиме фахові тренінги щодо оцифрування ринку біоенергетики в Литві. 

Це буде корисний досвід для запуску конкурентного та прозорого ринку торгівлі твердим біопаливом в Україні. Відповідний законопроєкт вже розроблено Держенергоефективності спільно з Міненерго та Біоенергетичною асоціацією України.

Тож долучайтеся до заходу і першими дізнавайтеся, як Литві вдалося досягти успіхів в біоенергетиці.

Ключові теми:

Огляд ринку біомаси в Україні;

Огляд сектору теплової енергії у Литві;

Аукціони теплової енергії;

Трансформація ринку біомаси.

Програма заходу: https://bit.ly/3kB0AW7.

Час: 10:00-12:30 (онлайн-формат на платформі Webex.)

Організатори: Baltpool International Biomass Exchange, Біоенергетична асоціація України.

Реєструйтеся за посиланням: https://uabio.org/events/10777/. 

Нагадуємо, розпочався проєкт «Оцифрування сектору централізованого опалення України», який фінансується Посольством Литовської Республіки в Україні у межах Програми співробітництва. У межах проєкту Литовська біопаливна біржа Baltpool надаватиме консультації українському ринку біоенергетики, проводитиме фахові ґрунтовні тренінги, а також поширюватиме досвід щодо оцифрування ринку біоенергетики в Литві. Біоенергетична асоціація України (UABIO) є ключовим партнером проєкту.

Всі новини →