Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Підведено підсумки роботи за перше півріччя

19/07/2021

19 липня голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів провів розширену апаратну нараду з керівниками територіальних підрозділів органів державної влади та з керівниками структурних підрозділів райдержадмінастрації.

 Учасники наради розповіли про підсумки роботи очолюваних ними установ за перше півріччя.

 

Владислав Мирославович вчергове закликав керівників відкласти власні амбіції та працювати на благо жителів Баштанського району: «Мене не цікавлять ваші проблеми, мене цікавлять проблеми кожного з 137 тис. мешканців нашого району, а також шляхи їх найшвидшого вирішення». Нагадав про те, що вся діяльність підпорядкованих структур має бути достатньо прозорою для наших жителів. Закликав активізувати роботу комісій з легалізації праці населення, з питання забезпечення своєчасності та повноти сплати податків, зборів та інших обовязкових платежів до бюджету тощо. При кожній громаді району такі комісії мають працювати на постійній основі.

 

Керівник району очікує покращення результатів роботи від структур так званого силового блоку – районного відділу поліції, районного управління ГУ ДСНС, районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також управління Держпрподспоживслужби, управління Держгеокадастру, державної податкової інспекції.
 
Наступного тижня заплановано провести з ними окрему нараду.
 
Голова райдержадміністрації виразив щирі слова вдячності медикам, які в складний час пандемії змогли протистояти викликам коронавірусної інфекції та вберегти життя сотням місцевих жителів. Особливо подякував Аллі Барсегян, головному лікарю Баштанської міської лікарні, яка незважаючи на всі труднощі доклала всі свої знання та здібності для нарощування рівня оснащеності опорної лікарні у тісній співпраці з громадами району. Також зі свого боку пообіцяв всіляку підтримку та допомогу.
 
Незважаючи на реальний стан справ – існує безліч проблем, але є й позитивні моменти - керівник району подякував присутнім керівникам за роботу, оцінюючи її в цілому на 3+ з 5: «Мене не цікавлять ваші рейтинги та різноманітні місця, мене цікавлять люди, які ходять до вас за допомогою – ці люди мають бути пріоритетом у вашій роботі».
 
Більше фото за посиланням

Всі новини →