Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Голова райдержадміністрації взяв участь у святкуванні Дня міста Баштанка

19/09/2021

Cьогодні, 19 вересня, голова райдержадміністрації Владислав ДМИТРІВ взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 215-річчя міста Баштанка.

Це особливий день, бо іменини рідного міста - це свято єднання. Саме в такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гордість за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини. 

«Місто Баштанка має насичену та цікаву історію. Це місто завжди було в центрі подій не тільки Миколаївської області, а у всієї України. Сьогодні хочу висловити слова вдячності всім тим, хто в повоєнні роки розбудовував наше місто. Особливо хотів би подякувати тим, хто і зараз продовжує цю роботу і незважаючи на всі перешкоди продовжують рухатися вперед. 

Хочу побажати всім, перш за все, здоров’я, миру, слави та процвітання нашому рідному краю. Шановні жителі та гості міста Баштанка, хай збуваються всі ваші найзаповітніші мрії та всюди слідує за вами удача в усіх починаннях», - з привітальними слова до присутніх звернувся Владислав Мирославович.

Під час святкового дійства гостей своїми номерами вітали творчі колективи Баштанщини даруючи позитивні емоції.

Більше фото за посиланням

Всі новини →