Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Владислав Дмитрів закликав керівників працювати на благо жителів району

27/09/2021

27 вересня голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів провів розширену апаратну нараду за участі керівників територіальних підрозділів органів державної влади та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

У роботі взяли участь керівники (заступники) та т.в.о керівників - начальник Баштанського районного відділу поліції ГУ Національної поліції в Миколаївській області (Сергій Гуров), т.в.о. військового комісару Баштанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (Леонід Донченко), начальник Баштанської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Миколаївській області (Левон Мелтонян), заступник начальника Баштанського районного управління ГУ ДС НС України в Миколаївській області (Олексій Марцоха), директор Баштанської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості (Олександр Філіпенко), начальник Баштанського управління ГУ Держпродспоживслужби у Миколаївській області (Сергій Сакара), заступник Баштанського міського голови (Олександр Васильєв), директори медичних закладів Баштанської міської ради (Алла Барсегян та Оксана Шпарук), начальник управління у Баштанському районі ГУ Держгеокадастру у Миколаївській області (Наталія Мачушенко), а такок керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Розпочинаючи нараду, Владислав Мирославович нагадав присутнім головну вимогу, яку він озвучив у ще березні під час представлення на посаді голови райдержадміністраці та постійно озвучує під час спілкування з керівниками місцевих державних органів та структурних підрозділів райдержадміністрації: "Мене не цікавить формальний підхід до вирішення будь-якого питання у вашій роботі, а також ваших відповідей на звернення громадян". - Ви є представниками держави на місцях, отримуєте заробітну плату з бюджету, який формується з податків цих же громадян, тому і повинні відпрацьовувати на їх благо, - наголосив керівник району.

Далі Владислав Мирославовович вислухав кожного з присутніх керівників місцевих представництв центральних органів виконавчої влади стосовно роботи органів за січень-вересень поточного року та задав питання щодо деяких моментів, які не були озвучені керівниками під час звітування про роботу.

По завершенню майже півторагодинного спілкування з присутніми, очільник району підвів підсумки наради: "Хотів би подякувати керівникам за роботу та проміжні показники в кожній галузі, але, враховуючи реальні показники загалом по району за 9 місяців поточного року, які ми побачимо вже в жовтні, на початку листопада ми проведемо чергову розширену нараду за підсумками роботи Баштанського району за січень-вересень 2021 року". - Тому, деякі ще мають час підтягнути результати, де є прогалини та виправити становище, - зазначив голова райдержадміністрації.

Владислав Дмитрів, завершуючи нараду, закликав присутніх дотримуватися у своїй роботі виконання 5 першочергових завдань:

1. Співпраці всіх гілок влади, а також органів між собою;

2. Працювати на результат, який мають відчувати жителі району;

3. Рівність всіх жителів району незалежно від віку, статі, віросповідання, соціального стану та займаної посади;

4. Контролювати ситуацію із розповсюдженням коронавірусної хвороби шляхом дотримання протиепідемічних заходів та проведення вакцинації населення;

5. Наповнення бюджетів всіх рівнів.

 

Всі новини →