Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Рейди з питань легалізації оплати праці

28/09/2021

У вересні 2021 у місті Баштанка відбулися 2 рейди із питань легалізації оплати праці. Його провела робоча група з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення Баштанської міської ради, за участі представників Баштанської міської ради, ГУ Пенсійного фонду, Баштанського відділу по податкам і зборам фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкової адміністрації фізичних осіб, Баштанського районного відділу поліції, Баштанської районної філії Миколаївського ОЦЗ.

Було здійснено рейд-обстеження суб’єктів господарювання. Надано роз’яснення щодо неприпустимості допуску до роботи осіб без оформлення трудових відносин.

Попереджено про застосування штрафних санкцій та рекомендовано усунути порушення у найближчий термін, шляхом легалізації праці неоформленого працівника.

Інформаційно – роз’яснювальна робота в даному напрямку триває.

Всі новини →