Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Участь голови Баштанської районної ради у заході присвяченому Дню увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

18/02/2022

20 лютого в Україні –  пам’ятний день про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

За весь час протистоянь Майдан став не просто столицею держави, а її серцем і душею. Він об'єднав десятки тисяч українців з різних областей, районів, які пліч-о-пліч до кінця боролися за єдність, незалежність і справедливість.

Ми прагнемо й надалі розбудовувати власну країну - рівноправного члена великої європейської родини, яка, пройшовши крізь полум'я воєн та інші лихоліття, вибрала шлях єднання, миру, демократії і прогресу.

Це наш обов'язок перед майбутніми поколіннями, перед пам'яттю загиблих співвітчизників.

Герої не вмирають!

15 лютого голова Баштанської районної ради Наталія ОЛІЙНИК взяла участь у мітингу присвяченому Дню увічнення пам’яті Героїв Небесної СотніТакож в заході взяли участь: заступник міського голови О.Васильєв, голова Баштанської районної державної адміністрації В.Дмитрів, заступники голови райдержадміністрації Л.Бондаренко, А.Дяченко, виконавчий апарат Баштанської районної ради, голова районної ради ветеранів Л.Андрєєва, воїни АТО/ООС та громадкість. 

Всі новини →