Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

17/03/2020

17 березня відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Баштанській райдержадміністрації.

На порядок денний засідання було винесено 4 важливих питання із життя району:

1. Про проведення профілактичних і протиепідемічних заходів щодо попередження завезення і розповсюдження на території Баштанського району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Доповідачачи із даного питання виступили директор КНП «Багатопрофільної лікарні Баштанського району» Алла Барсегян та начальник відділу державного наглядук за санітарним законодавством Баштанського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Миколаївській області Олександр Бондар.

2. Про стан забезпечення населення Баштанського району якісною питною водою. Із даного питання доповідали начальник відділу містобудування, архітектури, інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації  Анатолій Чорний та начальник відділу державного наглядук за санітарним законодавством Баштанського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Миколаївській області Олександр Бондар.

3. Про створення на території Баштанського району пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення місцевої пожежної охорони (начальник Баштанського РС ГУ ДСНС у Миколаївській області, підполковник служби цивільного захисту Дмитро Бочак)

4. Про хід виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 16 лютого 2018 року №37-р «Про заходи щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків на території Миколаївської області». Стан гідроспоруд та водопідйомних гребень на території району (головний спеціаліст сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації Оксана Дерило).

Обговоривши та заслухавши питання порядку денного, комісія прийняла рішення тимчасово зупинити роботу об'єктів загального користування незалежно від форми власності та підпорядкування з присутністю більше 10 осіб, до особливого розпорядження та скасування обмежувальних заходів:

- музеїв, бібліотек та інших культурних і розважальних закладів;

- дитячих розважальних закладів, клубів, майданчиків, у тому числі спортивних;

- фітнес-клубів, тренажерних залів, спортивних майданчиків та салонів;

- усіх магазинів, крім продуктових та аптек;

- торговельно-розважальних центрів;

- промислових ринків та інших (крім продуктових);

- ресторанів, закладів громадського харчування, серед іншого у готелях, барів, клубів, кафе, дискотек, пабів тощо;

- інших закладів та установ (на розсуд, під особисту відповідальність керівника).

Всі новини →