Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Шановні мешканці Баштанського району!

28/06/2022

Щиро вітаю Вас із визначним державним святом - Днем Конституції України. Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі.

Конституція України – це той міцний фундамент, на якому будуються взаємовідносини в політичному, економічному, соціально-культурному житті народу. Саме цей документ є запорукою стабільного розвитку  та утвердження нашої держави як демократичної, незалежної і цивілізованої у світовому товаристві.

Бажаю Вам, шановні земляки, любові і МИРУ, міцного здоров’я, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень. Хай ніколи не залишає Вас віра в світле майбутнє нашої держави, а досвід, творча енергія, сила і розум будуть спрямовані на благо власної родини і українського народу.

 

З повагою,

голова Баштанської районної ради                                    Наталя ОЛІЙНИК

Всі новини →