Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

28 липня День Української Державності - державне свято, що відзначається у День Хрещення Київської Русі

28/07/2022

     28 липня День Української Державності - державне свято, що відзначається у День Хрещення Київської Русі - України. Прийняття цього закону сприятиме утвердженню спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, що засвідчується першими згадками про заснування міста Києва, про історичні події, пов’язані з діяльністю видатного державотворця князя Київського Володимира, який прийняттям у 988 році Християнства засвідчив європейський цивілізаційний вибір Київської Русі (Києво-Руської держави), спадкоємицями якої є, зокрема,' Галицько-Волинське князівство, Литовсько-Руська держава, Українська козацька держава (Гетьманщина), Українська Народна Республіка, Західноукраїнська Народна Республіка, Українська Держава, Карпатська Україна та сучасна Україна..

   Сьогодні ми виборюємо і відстоюємо свою державність, свій суверенітет і свою незалежність досить високою ціною. Ми обов'язково ПЕРЕМОЖЕМО клятого ворога і все буде Україна. Хай нам у цьому допомагає Господь. Віримо і наближаємо ПЕРЕМОГУ.

 З повагою,

голова Баштанської районної ради                Наталія ОЛІЙНИК

Всі новини →