Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

До уваги жителів району

24/03/2023

За сприяння Баштанської районної військової адміністрації на території району розпочинає роботу одна з найбільших міжнародних мереж благодійних організацій у світі та Європі – Карітас.

З наступного тижня вимушено переміщені особи, які прибули з зон бойових дій, а також місцеві постраждалі від війни мешканці, які втратили джерело доходу та ледве задовольняють свої першочергові потреби з числа соціально вразливих верст населення мають можливість отримати багатоцільову грошову допомогу у розмірі 6660 гривень на кожного з членів домогосподарства (до 4-х осіб).

До реєстрації будуть допущені особи, які зазнали поранень, каліцтв або втратили здоров’я саме протягом війни.

Для реєстрації заявника необхідно надати такі документи:

1. Документ, що посвідчує особу (паспорт громадянина України/ ID-картка з додатком (прописка)/ паспорт громадянина України для виїзду за кордон/ тимчасове посвідчення громадянина України) кожного члена домогосподарства;

2. Довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (видана після 24.02.2022) кожного члена домогосподарства;

3. Картка платника податків (ідентифікаційний код) кожного члена домогосподарства;

4. Довідка про відкриття банківського рахунку ІBAN (картки для виплат) на ім’я ВПО або представника домогосподарства;

5. Документи, які підтверджують критерій вразливості.

Відсутність члена домогосподарства у момент реєстрації звернення не звільняє від зобов’язання надати оригінали документів.

Грошова допомога надається заявникам, які не отримують її від інших неурядових громадських організацій (у період останніх трьох місяців до моменту реєстрації у програмі). Всі документи та інформація, надані представником домогосподарства ВПО або місцевого жителя, проходять перевірку Карітас. Організація перевіряє інформацію про надану допомогу з іншими організаціями через платформу дедублікації.

Реєстрація розпочнеться о 10:00 у вівторок 28 березня у приміщення управління соціального захисту населення районної військової адміністрації за адресою: вул.Полтавська, 13, м.Баштанка.

Згодом, місія Карітас України розпочне роботу в громадах всього району.

Всі новини →