Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

До уваги жителів району - новий графік роботи пунктів незламності

27/03/2023

Баштанська районна військова адміністрація повідомляє про те, що на території району пункти незламності працюватимуть у новому форматі та змінено графіки їх роботи.

Пункти незламності, які функціонують в приміщеннях сільських, селищних та міських рад, старостатах залишаються діючими в робочі години з можливістю громадянам отримувати послуги щодо до доступу до мережі інтернет та підзарядки мобільних пристроїв.

Пункти незламності, які розташовано в комунальних установах, закладах освіти, культури, соціального захисту територіальних громад, протягом весняно-літнього періоду 2023 року переводяться в режим «готовий до роботи». У разі будь-яких критичних ситуаціях дані пункти незламності відповідно до рішень органів місцевого самоврядування відкриються протягом 2-х годин після настання надзвичайної ситуації та функціонуватимуть цілодобово, у тому числі в період вихідних та святкових днів.

Всі новини →