Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу!

31/03/2023

Баштанська військова адміністрація продовжує співпрацювати з благодійними фондами, громадськими організаціями, які допомагають українцям, котрі постраждали від військової агресії.

Нещодавно голова районної військової адміністрації Владислав Дмитрів зустрівся з представниками громадської організації «10 квітня» – В’ячеславом Булахом, Михайлом Пономарчуком, Сергієм Бондарем. 

Під час спілкування присутні обговорили ряд важливих питань, що стосуються подальшої співпраці та вирішення нагальних проблем.

Після моніторингового візиту до постраждалого населеного пункту – Березнегуватської селищної ради, благодійники забезпечили доставку покрівельного матеріалу у вигляді шиферу для закладів комунальної власності та жителів громади, покрівлі яких зруйновані через масовані обстріли.

«Щиро дякую громадській організації «10 квітня» за підтримку, розуміння та надану допомогу жителям Баштанщини, які вкрай її потребують. Співпраця з волонтерськими організаціями є важливою складовою у процесі відновлення добробуту у населених пунктах, що найбільше постраждали від російської агресії. Разом ми – сила! Спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу»,  – зазначив Владислав Дмитрів.

Всі новини →