Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Гуртуємося та допомагаємо один одному!

31/03/2023

Зараз наша країна і кожен із нас переживає надзвичайно важкий період. У цей нелегкий для України час боротьба з ворогом ведеться не тільки на фронті, а й у тилу. 

Днями голова Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів провів робочу зустріч із представниками громадської організації «Десяте квітня», які надають посильну допомогу для відновлення інфраструктури Баштанщини, що постраждала від наслідків російських обстрілів. Присутні детально обговорили робочий проєкт громадської організації, що має назву: «Відновлення об’єктів водопостачання у сільській місцевості Миколаївської області». Менеджер проєкту ГО «Десяте квітня» Олександр Пащенко та головний інженер Олександр Куширець розповіли, що в рамках даного проєкту вони планують відновити водозабезпечення у селі Широке та селі Червона Долина Широківської громади, які були близько розміщені до лінії фронту.

Присутні обговорили всі важливі аспекти реалізації проєкту та затвердили алгоритм дій. 

«Ми дякуємо нашим партнерам за допомогу жителям Баштанського району, за можливість відчувати підтримку і турботу. Тільки об’єднавши зусилля ми зможемо допомогти тим, хто зараз у скруті. Усі разом наближаємо нашу перемогу», – зазначив очільник району Владислав Дмитрів.

Всі новини →