Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Наша зброя у тилу – це підтримка один одного

12/04/2023

Баштанська районна військова адміністрація продовжує роботу у напрямку залучення гуманітарних вантажів до громад району.

На початку робочого тижня члени Гуманітарного штабу при Баштанській районній військовій адміністрації відвантажили, згідно із заявками, гуманітарну допомогу для Горохівської громади.

Цього разу для потреб жителів громади передали близько 10 тонн продуктів харчування (макаронні вироби, цукор та ін.). Крім цього, було доставлено одяг, побутові та технічні засоби, промислові товари тощо.

«Ми не зупиняємось та працюємо далі на благо мешканців Баштанщини. Дякуємо усім нашим партнерам, міжнародним благодійним організаціям та волонтерам, які допомагають нам у забезпеченні жителів регіону продуктовими наборами, засобами гігієни та технічним обладнанням. Ця робота приводиться системно і триватиме, поки в ній буде потреба», – зазначив начальник Баштанської РВА Владислав Дмитрів.

Працюємо задля Перемоги!

Всі новини →