Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Березнегуватський професійний ліцей отримав допомогу.

19/04/2023

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, багато закладів освіти постраждали внаслідок бомбардувань та обстрілів ворожої армії. Деякі з них – зруйновані повністю.

Але попри те, що активні бойові дії досі тривають, в Україні вже займаються відбудовою зруйнованих освітніх закладів. У Баштанському районі також продовжуються роботи з відновлення об’єктів, що були пошкоджені або зруйновані внаслідок війни.

Березнегуватська територіальна громада зазнала великих руйнувань через російську військову агресію. На початку тижня Баштанська районна військова адміністрація, з метою підтримки та допомоги, надали Березнегуватському професійному ліцею 8-ми хвильовий шифер для ремонту покрівлі. 

«Відновлення пошкоджених війною соціальних та освітніх закладів Баштанського району – один із ключових пріоритетів нашої роботи в умовах воєнного стану. Спільно із владою на місцях, партнерами працюємо над відновленням інфраструктури району 24/7. Ця робота буде тривати, допоки буде це необхідно», – зазначив начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.

Всі новини →