Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Проведено нараду з керівництвом Горохівської громади

02/05/2023

2 травня начальником районної військової адміністрації Владиславом Дмитрівим за участю заступників, керівника апарату та керівників управлінь райвіськадміністрації проведено чергову робочу онлайн-нараду з керівництвом Горохівської сільської військової адміністрації.

Так як ця громада певний час перебувала в окупації та наразі - поряд з лінією фронту, з’явилось багато проблемних питань, які потребують негайного вирішення. Під час наради керівники визначили шляхи вирішення найважливіших питань (житлово-комунального господарства, освіти, медицини, відновлення зруйнованого майна та внесення даних до відповідного Реєстру, розмінування території, тощо).

Владислав Дмитрів вкотре наголосив, що єдиним пріоритетом роботи Горохівської сільської військової адміністрації мають бути всі члени громади, незважаючи на віддаленість населеного пункту від центральної садиби громади.

За результатами наради надано доручення для термінового відпрацювання.

Всі новини →