Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Робота депутатів у пленарному засіданні чотирнадцятої сесії Баштанської районної ради восьмого скликання

14/06/2023

 

08 червня 2023 року об 11.00 під головуванням голови районної ради Олійник Н. відбулося дистанційне засідання чотирнадцятої сесії Баштанської районної ради восьмого скликання у режимі аудіо- , відеоконференції в онлайн платформі ZOOM, на якому були присутні 22  депутата районної ради.

                                                                                                 

Перед початком засідання голова районної ради довела до відома присутніх про кадрові зміни, які відбулися в районі та повідомила, що  призначено керівником Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області Верцюха Володимира Володимировича.

 

        На сесії було розглянуто 9 питань порядку денного та прийнято відповідні рішення, а саме:

 

        заслухано:

 та  взято до відома інформацію керівника Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області Верцюха В.В. про діяльність окружної прокуратури за дванадцять місяців 2022 року;

про хід виконання районної Програми збереження архівних фондів на           2017-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 20 грудня 2016 року №6, з продовженим строком дії на 2021-2025 роки;

        затверджено:

 план роботи Баштанської районної ради на ІІ півріччя 2023 року;

 звіт про виконання районного бюджету Баштанського району за                 січень - березень 2023 року»; 

        список присяжних Новобузького районного суду Миколаївської області;

 

        внесено зміни до рішення Казанківської районної ради від 17 липня      2020 року №444/35 «Про внесення змін до рішення Казанківської районної ради від 17 липня 2020 року №444/35 «Про безоплатну передачу комунального майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Казанківського району Миколаївської області, у комунальну власність Казанківської селищної ради»;

        знято з контролю Програму для забезпечення виконання судових рішень на 2021-2022 роки, затвердженої рішенням районної ради від 21 вересня 2021 року №5,  у зв’язку із закінченням терміну дії Програми.

 

На засіданні сесії було розглянуто питання «Про вшанування пам’яті захисників Баштанського району, загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України». Депутати підтримали День вшанування пам’яті захисників  Баштанського району, загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, на території Баштанської міської ради щороку 1 березня та рекомендували міським, сільським, селищним радам на своїх територіях визначити День вшанування пам’яті захисників Баштанського району, загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

 

        Депутати не погодили питання про припинення повноважень депутата Баштанської районної ради восьмого скликання Бондаренко Л.В.

               

         У пленарному засіданні сесії взяли участь представники Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області, Баштанської районної військової адміністрації, виконавчого апарату районної ради.

Всі новини →